ENCUENTRO EN CASTALLA. TROBADA A CASTALLA

En el día de ayer, Federación Lucentum, y numerosas asociaciones de Amas de Casa y Consumidores, entre las que se encontraban Monforte, San Juan, Onil, Albatera, Alfafara, Biar, Banyeres de Mariola, Sax, Dolores, Cañada, Alcoy, La Romana, Campo de Mirra, Monóvar… , nos reunimos acompañando a la Asociación de Castalla en su 50 ANIVERSARIO.

Nuestras queridas compañeras, nos enseñaron el precioso Municipio de Castalla, visitando su Castillo, el bonito Museo de la muñeca «El Ratón Pérez) y la Iglesia de la Asunción, con su Patrona «La Virgen de la Soledad».

………………..

En el dia d’ahir, Federació *Lucentum, i nombroses associacions de Mestresses de casa i Consumidors, entre les quals es trobaven Monforte, Sant Joan, Onil, Albatera, Alfafara, Biar, Banyeres de Mariola, Sax, Dolores, Cañada, Alcoi, La Romana, el Camp de Mirra, Monòver… , ens reunim acompanyant a l’Associació de Castalla en el seu 50 ANIVERSARI.

Les nostres benvolgudes companyes, ens van ensenyar el preciós Municipi de Castalla, visitant el seu Castell, el bonic Museu de la nina «El Ratolí Pérez) i l’Església de l’Asunción, amb la seua Patrona «La Verge de la Soledat».

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube